kitap başvuru, online kitap başvuru, internetten kitap başvurusu

“Düşüncenin Yankısı” yayımlandı

Veysel Şahin‘in Düşüncenin Yankısı adlı çalışması yayınevimizden çıkmıştır.

Bu kitap, cevap vermek için değil, uyuyanları uyandırmak için tasarlandı. Çünkü insan, çoğu zaman bilmediği için değil, unuttuğu için kaybolur.
Hayatın gürültüsü içinde bastırılan o sessiz soru, bir gün yeniden yükselir: Ben kimim? Neden buradayım? Ve neyi seçtim?

“Düşüncenin Yankısı”, bu sorulardan kaçanlara değil, yüzleşmeye cesaret edenlere yazıldı. Bu satırlarda yeni bir şey öğrenmeyeceksin belki ama, zaten bildiğin ve susturduğun bir hakikatin yeniden sesini duyacaksın. Bir gün, her şey susacak. Alıştığın sesler, oyalandığın düşünceler ve kendinden sakladığın gerçekler, geriye sadece sen kalacaksın. Ve o an geldiğinde, kaçtığın hiçbir yer kalmayacak.

Bu kitap sana bir yol göstermiyor. Sadece zaten içinde olan kapıyı işaret ediyor.
Ve eğer bu yankıyı duyuyorsan, bil ki artık geri dönüş yok. Çünkü hakikat, bir kez uyandırdığını bir daha asla uyutmaz!

Kategori : Yeni betikler - Etiketler : - Tarih : 10 Nisan 2026

Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :

1853

 

Kutlu Yayınevi | göksel sözcükleriñ yayıncısı

2012'den bugüne hayallerinizi gérçekleştirirken yanınızdayız.